Sarcină

prima zi de întârziere trage abdomenul inferior

Întrebări și răspunsuri privind: prima zi a întârzierii trage abdomenul inferiorBuna ziua, am 21 de ani, prietenul meu este de 22 de ani, ne-am intalnit de aproape 2 ani, insa abia pe 14 aprilie am avut primul contact sexual, am fost pregatiti mental pentru asta si nu am avut nici sange sau durere, a intrat destul de calm.

Întârzierea după prima menstruație cauzează

Întârzierea după prima menstruație este foarte frecventă la adolescenți. S-ar putea să existe mai multe motive pentru acest lucru, să ne uităm la ceea ce poate provoca o întârziere după prima menstruație.

Ce înseamnă dacă lunar a trecut a doua oară într-o lună

Motivele pentru care mergeau lunar de 2 ori pe lună pot fi diferite și nu toate sunt patologice. Uneori eșecul este de natură fiziologică. În perioadele de vârstă însoțite de modificări hormonale (pubertate, recuperare postnatală, premenopauză), perioadele frecvente sunt considerate normale.

Ovulația și acneea

Multe femei au acnee înainte de ovulație. Acestea aduc o mulțime de senzații neplăcute, cum ar fi roșeața, mâncărimea și durerea, precum și o privire inestetică. Apariția lor nu este afectată de îngrijirea pielii, deoarece acestea sunt o consecință a tulburărilor hormonale din corpul unei femei.

Ce se poate face dacă 2 luni nu lunar

Conținutul articolului Ce se poate face dacă 2 luni nu lunar Trebuie să fiu protejat în timpul și după menopauză Cum să aflați vârsta gestațională dacă nu cunoașteți data ultimei perioade menstrualeCare este ciclul menstrual și cât timp dureazăCiclul menstrual este un proces fiziologic complex care se caracterizează prin schimbări în corpul femeii și este însoțit de menstruație.

Tablete pentru menopauză: tratați boala?

Tablete pentru menopauză: procesele principale ale corpului femininO femeie din viața ei trece prin trei etape principale ale schimbărilor în organism. Prima - pubertatea, când fetița intră în perioada de reproducere, a doua - sarcina, a treia - menopauza.

De ce în loc de menstruație merge daub (unii)

Spottingul, denumit în mod obișnuit dauburi, nu indică întotdeauna prezența bolii. Lipsa de cunoștințe suficiente în domeniul ginecologiei, femeile sunt speriate de descărcarea întunecată a tractului genital și încep să le atribuie diagnostice înspăimântătoare.

Ce a visat de lunar?

Fenomenele obișnuite și de zi cu zi, care în viața reală nu ne provoacă surprize sau emoții inutile, își schimbă valorile în lumea viselor - la urma urmei, totul este aranjat în conformitate cu propriile sale legi.

Durerea abdominală în a 5-a zi a ciclului

Sugestii corelate și recomandate6 răspunsuriCăutați site-ulDacă am o întrebare similară, dar diferită?Dacă nu ați găsit informațiile necesare între răspunsurile la această întrebare sau dacă problema dvs.

Dureri toracice și menstruație întârziată

Eșecul menstruației, care este însoțit de dureri în piept, este un simptom alarmant pentru orice femeie. Aceasta poate semnala începutul unei sarcini sau apariția unor probleme de sănătate.

womens- blog.ru

revista online a femeilorFazele ciclului menstrual: folicular, ovulator și lutealFaza menstruală (foliculară)Această fază corespunde primei zile de menstruație, care este începutul ciclului.