Climacteriu

Primele semne de menopauză la femei

Femeile tratează declanșarea menopauzei în mod diferit. Unii oameni o percep ca fiind următoarea etapă a schimbărilor naturale în organism. Alții se tem, așteptând semne necunoscute de sănătate.

Mâncărime în timpul menstruației

Fiecare ciclu o femeie simte o varietate de senzații de grade diferite de intensitate. Și aceasta este norma, deoarece schimbări importante apar în organism sub acțiunea hormonilor.

Întârzieți 2 săptămâni cât este sarcina

Simptomele și semnele de sarcină în a doua săptămânăSemnele și simptomele sarcinii în primele săptămâni sunt ușoare. Caracteristica principală și cea mai importantă este absența menstruației regulate.

Care ar trebui să fie alocația după naștere?

În ultima etapă a travaliului are loc nașterea nașterii, adică terminarea procesului de naștere. Acest lucru este însoțit de eliberarea unor cantități mari de sânge și mucus: de vreme ce suprafața uterului este deteriorată, rămâne o rană de la vechea atașare a placentei.

Lunar după cezariană: când să aștepți și de la ce depinde atacul lor

Multe mumii care trebuiau să suporte o secțiune cezariană sunt interesate în special de problema menstruației. Percepând livrarea artificială ca un proces groaznic de intruziune în activitatea naturală a organismului lor, încep să se îngrijoreze că acum totul va fi complet diferit de cel al oamenilor.

5 cauze ale tulburărilor menstruale

Astăzi, neregularitățile menstruale sunt una dintre cele mai frecvente anomalii ginecologice. Cel puțin o dată în viață, aproape toate femeile se confruntă cu acest lucru.

Sochi.MD - obstetrician-ginecolog online

navigareLogin MembriNoul tagAcum pe siteȘtiri Sochi.MDÎn 15 (16, 17, 18) ani nu există lunarAdevărul este că am 15 ani și încă mai am
nu lunar. Mă deranjează cu adevărat

Tratamentul chisturilor folclorice

Chistul este un neoplasm (tumoare) sub forma unui flacon umplute cu o substanță lichidă - sânge, puroi sau secreții. Neoplasmele apar din cauza modificărilor patologice în activitatea celulelor care încep să crească și se înmulțesc cu propriul lor gen, mutate.

Temperatura bazală de la A la Z

* Dragi prieteni! Da, acesta este publicitatea, care se învârte așa!Nicio menstruație, nici o sarcină după urozhestanăFetelor, ajută-mă să-mi dau seama! Așa cum a fost prescris de către medic, propilea a fost urozhestan 10 zile...