Tampoane interne

Descărcarea brună după actul sexual

Descărcarea brună după actul sexual poate fi în cazuri diferite. Dacă acestea sunt mici lovituri de culoare plictisitoare, atunci nu este nimic teribil în acest caz și nu merită să vă faceți griji.

Semne de ciclu de 29 de zile de sarcină

Semne de sarcină în primele zile și la o săptămânăCel mai fiabil mod de a determina sarcina este o excursie la medic. Cu toate acestea, există multe semne care pot indica apariția sarcinii chiar înainte de încheierea oficială.

Are menopauza la bărbați?

Clima la bărbați este schimbările legate de vârstă în ceea ce privește capacitățile funcționale ale glandelor sexuale și schimbările asociate în organism, activitatea mai multor organe și calitatea vieții.

Femilex lumanari in timpul menstruatiei

Nistatina este un antibiotic polienic Timp de mulți ani, lupta fără succes cu laptele? Șeful Institutului: "Veți fi uimit cât de ușor este să vindecați o aftere luând în fiecare zi.

6 simptome ale menopauzei pe care Duphaston o luptă

Conținutul

Duphaston cu menopauză este folosit pentru a monitoriza îndeaproape sănătatea unei femei. Menopauza implică un număr mare de simptome inconfortabile, care mai târziu, dacă sunt ignorate, pot duce la patologii și boli grave.

Pot să fac în timpul ultrasunetelor lunare

Sistemul reproductiv al corpului femeii necesită o monitorizare constantă, care îi permite să detecteze toate tipurile de boli în timp. Cu toate acestea, o parte din proceduri este inacceptabilă pentru femei în zile critice, deci dacă este posibilă efectuarea de ultrasunete în timpul menstruației sau este mai înțelept să se abțină până când finalizarea lor este o dilemă naturală normală a celei mai frumoase jumătăți a societății.

Diferențele de adenomie și endometrioză

INFORMAȚII GENERALEEndometrioza este o afecțiune patologică în care celulele endometriale funcționează (heterotopii endometriale) din diferite motive răspândite în afara cavității uterine - în structurile tractului genital sau extragenital (peritoneu, piele, organe interne etc.).

Colpită (vaginită nespecifică)

Colpită - inflamația mucoasei vaginale. Această boală este destul de frecventă: aproximativ 70% dintre toate femeile active sexual au sau au avut colpită bacteriană (specifică sau nespecifică) - iar numărul acestora continuă să crească.