Selecție

Trage abdomenul inferior în timpul întârzierii

Menstruația este un semn că o femeie este capabilă să aibă copii. Acesta este, de obicei, un fenomen lunar (fără a lua în calcul perioada de gestație de nouă luni), care este prezentă în viața fiecărei fete în medie de la 12 la 45 de ani.

De ce înainte de durerea lombară lunară

Durerea de spate înainte de menstruație este destul de posibilă și normală. Profilul hormonal reglabil contribuie la durerea abdomenului, a regiunii lombare. Sănătate slabă, starea depresivă însoțită de menstruație pe întreaga perioadă.

Cum sa scapi de acnee inainte de menstruatie

Acneea înainte de menstruație apare la mai mult de 75% dintre femei, este dificil să se schimbe situația, dar există măsuri care atenuează intensitatea erupției cutanate: igiena individuală, schimbarea regimului zilnic, alimentația sănătoasă.

Cum să luați Nistatină cu afine

Nystatin este un tratament excelent pentru afecțiune, folosit de mulți ani, ceea ce demonstrează încă o dată eficacitatea și fiabilitatea acestuia. Astăzi, este nedrept uitat, deoarece farmacologia modernă oferă atât de multe produse moderne și diverse, care au atât avantaje, cât și minusuri.

Întârzierea menstruației din cauza răcelii

Acasă »Cold» Întârziere a menstruației datorită unei friguriPoate cauza o răceală o întârziere în menstruațieCel mai adesea, vorbind despre încălcări ale ciclului menstrual, cauza se numește tulburări hormonale în organism.

De ce nu există lunar: testul este negativ

Atunci când o femeie are o întârziere în menstruație, prima suspiciune cade pe sarcină. Dacă testul este negativ și sângerarea nu începe în perioada de 21-35 de zile prescrise, această situație este alarmantă și vă face să vă întrebați că totul nu este în ordine în organism.

Semne pe lună

Superstițiile populare și diversele averi au atins chiar sfera existenței feminine, asociată cu sângerări lunare. Este imposibil să accepți autenticitatea, dar experiența femeilor arată că există încă legături regulate.

De ce vrei sărată?

Dacă, din când în când, o persoană suferă de preferințele gustului, care sunt neobișnuite pentru el, atunci acest organism trimite semnale despre aportul insuficient al oricărui element vital.

Când începe să ia OK dacă nu există lunar

Sugestii corelate și recomandate1 răspunsCăutați site-ulDacă am o întrebare similară, dar diferită?Dacă nu ați găsit informațiile necesare între răspunsurile la această întrebare sau dacă problema dvs.

Descărcarea brună la tratarea lui Duphaston

Duphaston este un înlocuitor artificial pentru progesteronul hormonului sexual feminin. Medicamentul este prescris pentru planificarea sarcinii și pentru conservarea fătului în cazul lipsei unui hormon la mama însărcinată.

Lunar în timpul sarcinii

În perioada de început există apariția menstruației în timpul sarcinii, care poate fi considerată un proces fiziologic sau patologic. Femeile gravide trebuie să contacteze urgent un ginecolog, să se supună unei examinări complete a organelor pelvine.

Cum de a pierde in greutate cu menopauza: sfaturi

Perioada de menopauză (menopauză) este considerată dificilă în ceea ce privește eliminarea de kilograme în plus. Pentru o perioadă destul de scurtă de timp, femeile câștigă în greutate, încurcând cum să piardă în greutate.

De ce abdomenul inferior rănește menstruația?

"De ce durează abdomenul inferior în timpul menstruației?" Este o întrebare pe care fiecare femeie trebuie să o cunoască.Acesta poate fi dat numai de un specialist cu informații științifice.

Sfat 1: Pot să fac o baie în timpul menstruației

Menstruația la fete este considerată o perioadă specială. Chiar și cu anumite medicamente, este un indicator special. De exemplu, Flucostat, care ajută la lupta împotriva aftoasă, se bea în prima zi de menstruație.